logo

Masterclass Vrouwen Naar De Top

vrouwen aan de top

Een terugkomend bericht in het nieuws is dat het streefgetal van 30% vrouwen in topposities niet wordt gehaald. Je kunt vrouwen opleidingen, workshops en trainingen aanbieden en zelfs een personal coach inzetten, maar het resultaat blijft nihil.

Met steeds dezelfde methode krijg je vanzelfsprekend hetzelfde resultaat. Vrouwen krijgen handvatten, maar vrouwen hebben nu eenmaal een andere innerlijke basis dan mannen, dus die handvatten hebben een minimaal en kortdurend effect.

De innerlijke basis, het onderbewustzijn van vrouwen moet gestimuleerd worden om het succes te omarmen en zichzelf niet langer klein te houden. En deze stimulatie is precies wat directe hypnose aan vrouwen kan geven. Het succes hebben vrouwen al in zich. Ze moeten er alleen nog zelf op vertrouwen.

Artsen passen hun manier van onderzoek en communicatie met vrouwen steeds vaker aan.
De standaardbehandelingen en standaardmethoden zijn allemaal gericht op het lichaam en het mentale systeem van mannen. Nu blijkt steeds vaker dat vrouwen andere symptomen hebben bij een klacht, dat zij het anders ervaren en er anders over communiceren.

De man als gouden standaard

We leven al eeuwenlang in een mannenwereld. In de geschiedenis is de macht voorbehouden aan mannen. Het massale gebrek aan zelfvertrouwen van vrouwen is geworteld in eeuwen van onderdrukking en gehoorzaamheid.

Dit gebrek aan zelfvertrouwen zit gewoon in het DNA van vrouwen verankerd. Pas als vrouwen van deze ingeroeste gewoonte worden verlost, zijn zij vrij om zich net zo te ontwikkelen als succesvolle mannen.

Stop met altijd hetzelfde doen en wees onderscheidend als organisatie en als vrouw

Genoeg over het waarom

Organisaties die willen investeren in duurzaam vrouwelijk talent en meer succesvolle vrouwen aan de top willen, zullen hun aanpak moeten wijzigen. Nog meer kennis vergaren en nog meer trucjes leren, brengt vrouwen niet de vrijheid, niet het zelfvertrouwen en niet het zelfbeeld dat zij nodig hebben om succes te hebben.

De Masterclass “Vrouwen Naar De Top” wordt aangeboden aan moderne organisaties die zich willen onderscheiden en ervoor kiezen het vrouwelijk talent binnen hun organisatie te laten excelleren.

Doorbreek de cirkel

Door onbewuste blokkades zoals onzekerheid, tekort aan zelfvertrouwen en vaste denk- en emotionele patronen zijn de meeste vrouwen niet in staat hun zelfvertrouwen en eigenwaarde van binnenuit op te bouwen. Hierdoor vervallen zij iedere keer weer in hun oude valkuilen, hoeveel wilskracht zij ook hebben. De vaste programmering in het brein laat dit gewoon niet toe. Therapie bestrijdt slechts symptomen, diep in het onderbewuste brein blijft de programmering deze talenten terughalen naar hun oude patroon.

De aanpak op een presenteerschaaltje

De uitweg is simpel gezegd een reset. Door middel van directe hypnose heft OMNIA hypnose blokkades en belemmeringen op en zet negatieve patronen om in positieve patronen.

Om deze, door hypnose verworven, patronen goed in te bedden in het onderbewuste brein wordt er tijdens en na de sessies gewerkt aan vergroting van het zelfvertrouwen door een maattraining. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen duurzaam en komt het van binnenuit. Deze nieuwe programmering van het onderbewuste brengt vrouwen zonder enige onzekerheid een succesvolle carrière.

Topsporters weten hoe zij de kracht van hypnose moeten inzetten

Alle coaching en training waarbij je alleen je bewuste brein gebruikt, heeft slechts een tijdelijk effect. Hypnose is misschien niet het eerste waar je aan denkt, als je aan je carrière en aan je professionele toekomst denkt, maar hypnose is voor veel problemen effectief succesvol gebleken.

Directe hypnose is namelijk een krachtige vorm van hypnose met een snel en effectief resultaat voor het veranderen van vrijwel alles, waar je in je leven tegenaan loopt.
Wist je dat bekende topsporters al lang gebruik maken van hypnose? Die populariteit neemt nog steeds toe, vanwege gebleken effectiviteit.

Laat jouw onderbewuste belemmeringen en patronen jouw carrière niet langer in de weg staan!

Programma Masterclass Vrouwen Naar de Top

Het programma bestaat uit 4 modulen van 1 of 2 dagen, die verspreid over een periode van 2 tot 3 maanden plaatsvinden op comfortabele plaatsen in het midden van het land.
Gedurende het gehele programma wordt er directe hypnose ingezet om blokkades op te heffen en je zelfvertrouwen een megaboost te geven en te verankeren.

De 4 modulen versterken jouw zelfvertrouwen en je hervonden positieve zelfbeeld. Ik begeleid jou als deelnemer op het pad naar een succesvolle carrière. Je onderbewuste is je oude negatieve vaste denkpatronen vergeten en door de Masterclass training wordt het maximale bewustzijn gestimuleerd om daarmee succes te oogsten!

 

 • Module 1: Wat je zegt ben je zelf
  In deze module werk je aan je eigen zelfbeeld, doorbreek je oude patronen en neem je de regie over je eigen leven in handen
 • Module 2: De kracht van lichaamstaal
  Je ontmoet jezelf, je wordt bewust van je houding en kunt bepalen hoe je wilt overkomen. Je werkt aan je kracht en aan jouw non-verbale communicatie
 • Module 3: Je bruisende zelf
  Maak jezelf niet langer klein. Wees jezelf en zet jouw geluid effectief in. Jouw geluid maakt het verschil, jouw presentatiekunst boeit en inspireert
 • Module 4: Verborgen Wijsheid
  Vanuit nieuwsgierigheid en denkkracht naar je eigen kernwaarden. Zet de toon en geef kleur aan jouw leiderschap en wijsheid
 • Optionele modulen (op aanvraag):

  • Module: De mooie mens regeert
   Je straalt kracht en zakelijkheid uit met een natuurlijk leiderschap. Jouw persoonlijke presentatie is vrouwelijk en dient jouw eigen stijl en jouw boodschap
  • Module: Helder hoofd
   Stressvrij je eigen talent organiseren en ontwikkelen. Heb zicht op je eigen talenten en vaardigheden
Startdatum: 15 september 2022
Einddatum: 3 november 2022
Locaties: Centraal in Nederland
Groep: max. 4 deelnemers
Toelating: op basis van een persoonlijk gesprek

Investering:

Totaalprijs: € 7950,- ex BTW
Inclusief: hypnosesessies, 4 modulen, accommodatie, administratiekosten

Volledig bedrag dient vooraf te worden voldaan, binnen 2 weken na aanmelding.

Interesse in de Masterclass?

Neem dan nu contact op om je aan te melden of bel voor meer informatie

Neem nu contact op!

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@omniahypnose.nl06 39142366
Built by MDDD © 2022