logo

Hoe krijg je vitale en stressvrije medewerkers?

Hypnose is het antwoord!

vitaliteit

Hoe gezond, stressvrij en vitaal zijn jouw medewerkers?

Minder vet en rook in jouw organisatie verhogen de vitaliteit en productiviteit van jouw personeel. Bovendien, een zieke of slecht functionerende medewerker kost een werkgever veel geld. Wat motiveert werknemers meer dan een blijvend gezondheidsvoordeel? Geef je werknemer een sessie hypnose en merk hoezeer je ziekteverzuim daalt.

Het overgrote deel van langdurend verzuim wordt veroorzaakt door stress en stress-gerelateerde klachten. Zowel het aantal meldingen als de duur van het verzuim stijgt al jaren. Eén op de 5 mensen krijgt in zijn leven te maken met depressie, angst, paniekaanvallen, burn-out, overspannenheid of onzekerheid en ook een groot deel van de mensen krijgt te maken met werkstress. Uit de toename van stressklachten blijkt dat er nu helemaal geen succesvolle aanpak is waardoor het stressverzuim afneemt.

De draagkracht van de persoon 

We zijn ons vaak niet bewust hoe terugkerende gedachten en overtuigingen ons gedrag in belangrijke mate bepalen. Iedereen kent wel de uitdrukking “dit overkomt mij nou elke keer weer”. Dit gebeurt als een gedrag een  overtuiging is geworden. Als een overtuiging dan ook nog stress veroorzaakt dan is het een vast patroon geworden waar je niet zelf vanaf komt.

Hypnose verandert ingesleten gedrag wel en hypnose verandert de overtuiging die stress veroorzaakt in een nieuwe overtuiging, en overtuiging die positief is en goed voelt. Dit is mogelijk omdat er anders dan bij reguliere therapie toegang is tot het onderbewuste en dit is de plek waar alle ingesleten gedrag en overtuigingen zijn verankerd. Het klinkt simpel en eigenlijk is het dat ook.

Hoeveel vet, rook en stress is jouw organisatie deze maand kwijt?

Met directe hypnose bied je medewerkers in één sessie de kans om af te vallen, te stoppen met roken, gezonder te eten of drinken, te sporten of om geen last van spreekangst of stress te hebben.

Hypnose is goedkoop, werkt snel en is zeer effectief en heeft een blijvend resultaat; productieve en vitale medewerkers

Personeel dat gemotiveerd is om te stoppen met ongezonde gewoonten zijn in 1 sessie directe hypnose definitief verlost van hun probleem. OMNIA’s vitaliteitsprogramma is een serieus alternatief voor medewerkers die kiezen voor een snelle, effectieve en blijvende oplossing van hun gezondheidsprobleem.

De investering in een vitaliteitsprogramma is voor een werkgever is minimaal, en verdient zich bovendien terug in productiviteit, besparing op ziektekosten en niet te vergeten in gemotiveerde, vitale medewerkers.

Hypnose is relatief goedkoop, werkt snel en heeft een blijvend resultaat. Ervaar een gratis sessie, dan weet je meteen hoe effectief directe hypnose is.

Vernieuwend, eenvoudig en betaalbaar

Wees een loyale werkgever met een hart voor zijn personeel en laat jouw medewerkers gebruik maken van OMNIA hypnose met als resultaat een snel en blijvend gezondheidsvoordeel voor alle medewerkers!

Oh ja, het verzuim daalt snel en daar profiteer ja als werkgever ook van

Een hypnose sessie verdient zich dubbel en dwars terug

Medewerkers die gemotiveerd zijn om te stoppen met ongezonde gewoonten zijn in één sessie directe hypnose direct en definitief verlost van hun slechte gewoonte of probleem. Binnen het bestaande vitaliteitsprogramma is een aanvulling met directe hypnose een serieus alternatief voor medewerkers die kiezen voor een snelle, effectieve en blijvende oplossing van hun gezondheidsprobleem.

Hypnose is veilig, krachtig en effectief en zorgt voor vitaliteit en balans in het zakelijke en privéleven van jouw medewerkers, hetgeen zal weerspiegelen in de productiviteit op de werkvloer.

directe hypnose om blijvend af te vallen

Wil jij een gratis sessie?

Ben je nieuwsgierig geworden wat OMNIA hypnose voor jouw organisatie kan betekenen? Pak direct de telefoon, maak een afspraak en krijg als werkgever een gratis sessie kado.

Een sessie directe hypnose kost € 175,- ex BTW, duurt 2 uur en kan in overleg op verschillende locaties worden ingezet. Directe hypnose is de effectieve oplossing voor gezondheidsproblemen van al jouw medewerkers.

Neem nu contact op!

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@omniahypnose.nl06 39142366
Built by MDDD © 2022