logo
breek-je-vrij

Met hypnose overwin jij je angst of fobie

Laat jouw leven niet belemmeren door angst!

Een muis, een spin, vliegangst, straatvrees, faalangst, claustrofobie of sociale angst. Er zijn vele vormen van angst, die je leven kunnen beperken of beheersen.

Stuk voor stuk vervelende angsten, waarvan je vaak niet eens meer weet hoe die zijn ontstaan. Misschien hebben ze je ooit beschermd, maar nu zijn ze wellicht een last geworden en belemmeren jou in je functioneren.

Wordt het geen tijd om van jouw angsten en fobieën af te komen?

Directe hypnose bevrijdt jou van jouw angst of fobie.

De resultaten zijn direct merkbaar; een heerlijk leven zonder angst!

Verschillende onderzoeken wijzen hypnose aan als één van de meest effectieve manieren om permanent angstaanvallen of fobieën te overwinnen

Via hypnose kunnen we de gedachten, die jouw bang maken, omzeilen en direct naar het onderbewustzijn gaan om tot de diepere oorzaak van jouw angst of fobie te komen. Zo kunnen we ontdekken waarom een bepaalde gebeurtenis zoveel angst of paniek veroorzaakt, om uiteindelijk de angst of fobie te verhelpen, zonder medicatie!

Hoeveel sessies hierbij nodig zijn is per persoon en per angst verschillend. Sommige zijn al met slechts 1 sessie op te lossen, andere duren wat langer.

Door directe hypnose neem jij de controle terug over je leven. Maak online een afspraak of bel gewoon even. Net zo makkelijk.

Contact informatie

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@omniahypnose.nl06 39142366
Built by MDDD © 2022