logo

Over OMNIA Hypnose en Monique Tenthof van Noorden

Monique Tenthof van Noorden OMNIA Hypnose

Het is nooit te laat om het leven te leiden waar je over droomt

Ik ben internationaal geregistreerd hypnotherapeut, mijn naam is Monique Tenthof van Noorden.

Mijn praktijk is gevestigd in Almere-Buiten en heeft een zeer goede bereikbaarheid en gratis parkeerplaatsen.

Doordat ik op diverse beurzen en gezondheidscongressen heb gestaan is er een behoefte ontstaan om ook  in Houten en Hoorn praktijk te houden. Dat doe ik met veel plezier.

Het is echt nooit te laat om het leven te leiden waar je van droomt… ik ben er pas ECHT mee begonnen toen ik 59 was en het voelt erg goed.

Door hypnose is mijn eetgewoonte veranderd en heb ik niet langer behoefte aan suiker of vet eten. Ik voel me daardoor veel beter en mijn bloeddruk is daardoor enorm gedaald en bloeddruktabletten heb ik niet meer nodig. Ik bijt niet meer op mijn nagels en dat geeft mij een veel meer zelfverzekerdheid. Mijn onzekerheden zijn verdwenen, net als mijn chronische pijn.

Hypnose heeft mij heel veel gebracht, namelijk een veel betere gezondheid en ik heb geen enkele last meer van onzekerheid. Ik ben nu wie ik altijd al had willen zijn en ik voel me sterk en krachtig.

Ik vind hypnose enorm bevrijdend en het voelt ook gewoon erg fijn. Ik vind het ontzettend leuk om anderen ook de voordelen van hypnose te laten ervaren.

 

Belemmeringen en vaste patronen zijn als een duiveltje!

Net als elk ander mens had ik ook zo mijn dingen die ik graag anders zou willen. Maar ik ging er van uit dat die belemmeringen en vaste patronen gewoon bij mij hoorde. Ja, waar heb ik het dan over?

Gewichtsproblemen, jojo-en, niet echt te dik, maar wel een snoeperd die er tijden vanaf kon blijven, maar als ik er eenmaal aan toegaf en ook weer niet vanaf kom blijven, met alle frustratie die je daarbij voelt. Ik cijferde mezelf weg en was behoorlijk perfectionistisch zoals zoveel andere vrouwen. Mijn bloeddruk was te hoog en ik slikte dagelijks bloeddrukverlagers en ook had ik chronische pijn aan mijn polsen, duim en muis van mijn hand. Oh, ja nagelbijen was ook zo’n dingetje. Afgekloven nagels had ik altijd wel. Mijn zelfbeeld was niet positief, ik vond mezelf dik, ik vond anderen er altijd beter uitzien en van spreken in het openbaar kreeg ik behoorlijke zweethanden.

Waarom kan ik het wel?

Heel simpel. Door hypnose zijn mijn niet langer nuttige gewoonten vervangen door gewoonten die veel beter en gezonder voor mij zijn. En dat is gebeurd omdat ik het zo wil.  Ik heb de keuze gemaakt om mijn eigen patronen te verbreken. Patronen uit het verleden die geen dienst meer doen heb ik losgelaten. Door hypnose heb ik de kans gekregen een gezonder en gelukkiger leven te leiden. En dat is precies wat ik wil Jij kan het ook!

Vervul je dromen. Je leeft maar één keer!

Directe hypnose zorgde ervoor dat ik mijn oude patronen direct losliet en die blije en gelukkige persoon kon worden die ik zo graag wilde zijn. Hypnose bleek een prettig moment van totale ontspanning te zijn. Het effect van hypnose was er direct en is er nog altijd. Dit is mij nooit eerder gelukt met mindfulness of andere therapeutische technieken. Directe hypnose heeft mij de vrijheid gegeven om te zijn wie ik wil zijn, zonder belemmeringen en onzekerheden.

En wat betekent dat? In het kort gezegd: Ik slik geen bloeddrukmedicatie meer. Mijn bloedruk is van 180-110 naar 120-80 gegaan en ik ben al maanden zonder medicatie. Ik gebruik geen suikerproducten meer en eet minder, ik heb geen last van stress en accepteer mijzelf zoals ik ben. Oud leed, oude trauma’s en onverwerkte zaken heb ik in 1 sessie verwerkt. Mijn chronische pijn is weg en ik tennis zelfs af en toe. Nergens meer last van en zelfs mijn nagels hoef ik niet meer te verbergen.

Kortom ik ben de ambassadeur voor directe hypnose en ik weet wat je ervaart als je bij mij een sessie hebt

Stap uit jouw massahypnose van alledag en kies voor jezelf. Je leeft maar 1 keer en je wilt toch niet piekerend door het leven of bezig zijn met gevoelens en patronen die niet goed voor jou zijn?

Directe hypnose zorgde ervoor dat ik mijn oude patronen los kon laten en die blije en gelukkige persoon kon worden die ik zo graag wilde zijn. Hypnose bleek een prettig moment van totale ontspanning te zijn. Het effect van hypnose was er direct en is er nog altijd. Dit is mij nooit eerder gelukt met mindfulness of andere therapeutische technieken. Directe hypnose heeft mij de vrijheid gegeven om te zijn wie ik wil zijn, zonder belemmeringen en onzekerheden.

Stel jezelf eens de volgende vragen: Is dit het leven dat ik werkelijk wil leven? Ben ik de persoon die ik wil zijn? Wordt er wel naar mij geluisterd? Waar wil ik later op terugkijken en trots op zijn? Wil ik altijd piekeren, bezig zijn met mijn gewicht of mezelf wegcijferen?

Is er een vast patroon of een belemmering die je in de weg staat?

Iedereen heeft belemmeringen en onzekerheden. In deze snel veranderende tijd waarin er veel wordt verwacht van vaders, moeders, leiders, werkgevers, werknemers en ondernemers moet je goed op jezelf passen en stevig in je schoenen blijven staan.

Jij kan het ook!

Herken jij een vast patroon of een belemmering dat in de weg staat?
Misschien wil je af van je slechte gewoontes, onzekerheid, je angsten of fobieën?
Wellicht wil je gezonder eten of vitaler leven?
Aarzel dan niet, investeer in jezelf voor een echt verschil Je zult het direct merken.

Boek hier jouw persoonlijke sessie

Ik heb een vitaliteitsprogramma ontwikkeld en geef hypnose sessies aan organisaties en bedrijven om de productiviteit en de vitaliteit van werknemers te vergroten, maar ook individuele hypnosebehandelingen aan particulieren.
Voor vrouwen die meer succes willen ervaren heb ik een effectieve masterclass ontwikkeld “Vrouwen Naar De Top”.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!
OMNIA Hypnose is gevestigd in Almere, maar mijn werkgebied is landelijk.
Ik heb veel cliënten in Amsterdam en Naarden.

 

Monique Tenthof van Noorden

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@omniahypnose.nl06 39142366
Built by MDDD © 2022