logo

Krijg meer zelfvertrouwen door hypnose

Stop met het saboteren van jezelf!

Weg met je onzekerheid! Ben je klaar voor meer zelfvertrouwen door hypnose?

Heb jij het idee dat anderen altijd beter, slimmer, mooier, sneller zijn dan jij? Vind je het lastig om je grenzen aan te geven? Ben je onzeker over je kwaliteiten of vaardigheden?

Directe hypnose neemt je onzekerheden en belemmeringen weg. Je gedachtenpatronen worden positiever en je krijgt een sterk en gezond zelfvertrouwen en een enorme motivatie.
Bovendien laat je je niet langer beïnvloeden door wat anderen van jou vinden. Je zult kracht en geluk ervaren en wordt eindelijk gewoon jezelf!

De resultaten die met directe hypnose bereikt worden, zijn magisch. Wil je ook een verandering in jouw leven en meer zelfvertrouwen hebben?

Directe hypnose doorbreekt in 2 sessies je vaste gewoonten

Directe hypnose is zeer effectief om een einde te maken aan negatieve patronen of gedachten, aan onzekerheid en ondermijning van jezelf.

Het is een ontspannen en effectieve manier die leidt naar een positief zelfbeeld en verbant verlammende onzekerheden permanent naar het verleden. De kracht van directe hypnose is enorm en heeft een verbluffend en blijvend resultaat. Met 1 of 2 hypnose sessies heb jij het zelfvertrouwen waar je naar hunkert en dat zal jou veel gelukkiger en succesvoller maken.

Kies voor directe hypnose en doorbreek de cirkel van onzekerheid, het lage zelfbeeld, jouw perfectionisme en het klein houden van jezelf.

Geen training, workshop of personal coach kan jouw mindset veranderen. Je krijgt alleen handvatten en je leert trucjes. Die trucjes werken maar tijdelijk. Er hoeft dan maar iets te gebeuren en je vervalt in je oude patroon en je blijft in de cirkel van zelfsabotage.

Wil je echt van je onzekerheid af, dan zul je meer moeten doen dan erover praten. Je zult je onderbewuste moeten aanspreken om binnen in jezelf je vaste gewoonten en belemmeringen aan de kant te zetten. Laat positiviteit en zelfbewustzijn binnen en raak jouw zelfvertrouwen niet meer kwijt.

Maak nu online een afspraak of bel direct en bespreek jouw wensen die jouw leven stukken gelukkiger gaan maken.

Bevrijd jezelf. Je leeft maar één keer.

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@omniahypnose.nl06 39142366
Built by MDDD © 2022