logo
breek je vrij

Je kiest voor directe hypnose omdat je snel en definitief van je probleem af wilt zijn

Stop met het saboteren van jezelf met directe hypnose

Hoe vaak heb je niet tegen jezelf gezegd: vanaf vandaag snoep ik niet meer, vanaf nu stop ik met roken of nu bijt ik niet meer op mijn nagels?

Hoe vaak voel jij je onzeker, heb je onvoldoende zelfvertrouwen of word je overvallen door angst?

Gebeurt het weleens dat je niet overtuigend genoeg overkomt of dat een ander weer met die promotie weg loopt, terwijl jij zo hard werkt?

Is het geen tijd om nu echt af te komen van belemmeringen die jouw succes, geluk en gezondheid in de weg staan?

kom van je stress af

Directe hypnose is de meest effectieve therapie die er bestaat

Door middel van deze vorm van hypnose ben jij direct van jouw probleem af omdat één sessie al werkt met de kracht van jouw eigen onderbewustzijn. Een hele andere aanpak dan je gewend bent, maar wel een aanpak met een direct en blijvend resultaat.

De behandeltechnieken van OMNIA Hypnose werken doeltreffend, ontspannend en zijn zeer aangenaam om te ervaren. Bovendien is hypnose een serieus en beter alternatief voor de soms verouderde technieken en inzichten die veelal worden gebruikt.

Een bewuste beslissing

Door hypnose staan de vermijdingsstrategieën van het brein tijdelijk op een lager pitje. Dat betekent dat scepsis, twijfel en aarzeling zijn uitgeschakeld. Je staat open voor suggesties die positief zijn voor het slagen van jouw hypnose sessie.

Suggesties die door de hypnotiseur worden gedaan zullen door directe hypnose ongehinderd het onderbewustzijn bereiken en als “waar” aangenomen worden. Deze suggesties kunnen alleen door jouw onderbewustzijn worden geaccepteerd als jij zelf ook bewust achter deze suggesties staat. Zodra je onderbewustzijn een nieuw idee accepteert, accepteer je het automatisch op een bewust niveau.

Het moeten voor jou aanvaardbare suggesties zijn. Concreet betekent dit dat als jij bewust besluit om bijvoorbeeld niet meer te roken, de hypnotiseur jouw vermijdingsstrategie kan omzeilen zodat jouw onderbewuste dit als waarheid wilt accepteren. Je neemt dus altijd een bewuste beslissing en jouw medewerking en motivatie speelt wel degelijk mee.

Een beslissing in je onderbewuste

Bij hypnose geeft de hypnotiseur jouw onderbewuste directe instructies.

Omdat jij bewust achter deze beslissing staat is de hypnotiseur in staat jouw vermijdingsstrategie te omzeilen en een permanente wijziging aan te brengen zodat jij van jouw slechte gewoonte of valse- en misovertuigingen af bent.

Of je nu jong of oud bent…. direct na de sessie ben jij van je probleem af en dit blijft zo.

Wil je meer weten? Heb je vragen?
Lees dan snel verder wat directe hypnosebehandeling inhoudt

Wat is hypnose?

Contact informatie


Ambt Dorknoperlaan 5
1336 GA Almere

info@omniahypnose.nl06 39142366
Built by MDDD © 2022